NO AL CANVI INJUSTIFICAT DELS LLIBRES DE TEXT

La nova llei educativa LOMCE que començarà a implantar-se el proper curs duu implícits uns canvis als currículums que provocarà que les editorials canviïn els llibres de text per adaptar-los-hi.

A la imposició d’una nova llei educativa que neix fora consens, ara hem d’afegir uns innecessaris i inacceptables perjudicis econòmics per a les famílies, que ens obliguen a plantejar-nos quina ha d’esser la nostra resposta.

Surten veus que reclamen un debat seriós sobre l’excessiu paper que té el llibre de text i sobre la vertadera gratuïtat del sistema educatiu. Veus que fins i tot plantegen si és necessari algun tipus d’acció conjunta i contundent de les famílies a la compra de llibres de text.

En aquest context la Plataforma estatal per l’Educació Pública, de la que forma part la nostra confederació CEAPA, ha engegat una campanya perquè els centres educatius no canviïn els llibres de text, malgrat els canvis curriculars.

 ”NO AL CANVI INJUSTIFICAT DE LLIBRES”

Vos proposam que vos adheriu a aquesta campanya demanant un Consell Escolar Extraordinari per debatre i aprovar, si escau, un document que aprovi:

  • mantenir els llibres de text fins que s’hagin utilitzat com a mínim quatre anys
  • crear/potenciar un banc de llibres al centre
  • iniciar una revisió del Projecte Educatiu del centre per implantar mètodes d’ensenyament en els quals els llibres de text perdin el seu rol principal i s’utilitzin només com a material de biblioteca d’aula.

Gràcies com sempre per la vostra feina i implicació,

FAPA Mallorca

de apimajmthomas

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s