NO TUDIS L’AIGUA

Des d’EMAYA ens ha arribat aquesta carta…

Benvolguts i benvolgudes,

Com ja sabeu, estam en una situació de pre-alerta de sequera, una situació que exigeix la col·laboració de tots per estalviar aigua i canviar alguns dels nostre hàbits de consum d’aquest preuat recurs. Per aquest motiu des de l’Ajuntament de Palma i EMAYA estam realitzant tot un seguit d’iniciatives per reduir-ne el consum, incrementar el consum d’aigua regenerada, aplicar mesures d’eficiència, canvi d’usos i tecnologia… Tot això és recull en el Pla de Sequera recentment aprovat inicialment per l’Ajuntament.

Una d’aquestes iniciatives és una campanya de conscienciació que compta amb diverses publicacions, en paper i digitals. Per tal de donar-ne difusió necessitam la vostra col·laboració.

Per això us adjuntam el material de sensibilització de la campanya d’estalvi d’aigua que promou EMAYA i l’Ajuntament de Palma. Aquests recursos estan a la vostra disposició perquè els utilitzeu com trobeu oportú.

Podeu seleccionar els documents que, per idioma o contingut, millor s’adaptin al vostre àmbit, per tal de fer-ne distribució per correu electrònic, als vostres webs, butlletins, etc. També trobareu imatges útils per llençar el missatge per les xarxes socials.

Així mateix, tenim a la vostra disposició el material editat en paper:

–          adhesius en quatre idiomes

–          díptic en català i castellà

–          tríptic per a visitants en quatre idiomes (català, castellà, anglès i alemany)

Si us interessa disposar d’aquest material només ens heu de sol·licitar el número d’exemplars que necessiteu i ja acordaríem com fer-los arribar.

Aquests recursos estan també disponibles a Internet, a l’enllaç adjunt, on anirem afegint guies de bones pràctiques i altres materials educatius i divulgatius sobre l’aigua. Si disposau de documents d’interès que pensau que també podríem enllaçar al web, us agrairem si ens el feu arribar:

http://notudisaigua.palma.cat

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Necessitam la col·laboració per difondre al màxim aquest missatge. Esperam entre tots fer passes endavant per conscienciar la ciutadania sobre la necessitat d’estalviar aigua i promoure un canvi cultural en relació a aquest recurs tan escàs i vital.

Rebeu una cordial salutació,

logoFirma16

Neus Truyol

Presidenta d’EMAYA

Joan Maragall, 3 – 07006 – Palma

Tel.: 971 774 323

de apimajmthomas

Un comentario el “NO TUDIS L’AIGUA

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s