Benvinguts a l’APIMA

APIMA

 

Estimats pares i mares,

Des de la Junta de la Apima del Joan Maria Thomàs, esperam que us associeu i que iniciem un curs 2016/2017 amb força i il·lusió per ampliar les iniciatives iniciades des de la nostra Apima durant aquest any.

Hem participat a trobades educatives (tècniques d’estudi, pràctiques restauratives, consums als menors, noves tecnologies, prevenció dels riscos dels menors, etc), a activitats del centre (com a jurat a la festa de carnestoltes del centre), a la realització de sopars per establir vincles amb la comunitat educativa, a la col·laboració amb la Apima del conservatori en el nou programa d’estudis integrats PEI, a la participació al Consell Escolar de l’IES, a la participació a la comissió de convivència i la participació en l’actualització del pla de convivència, la participació en programes de la FAPA (federació d’associacions de pares i mares) com el FERYA (Familias en red y activas) que pretén involucrar a les famílies en la promoció d’hàbits saludables i en la prevenció dels riscos que afecten als nostres fills, a la participació en la solucions d’aspectes relacionats amb el funcionament del centre o la millora de l’educació dels nostres fills, etc.

La Junta de la Apima, es reuneix el primer dimecres de cada mes, a les 19 hrs, a l’institut, i està oberta a la participació de tots els socis que vulguin assistir.

Aquesta junta desitja que aporteu les vostres opinions i idees, per intentar entre tots i en col·laboració amb professors i equip directiu, millorar l’educació dels nostres fills.

Per això vos indicam les diferents formes per poder formar part de la nostra associació:

  1. Dins el procés de matrícula telemàtica pel curs 2016/17. Obriu la pàgina web del centre http://iesjmthomas.eu i clicar damunt l’apartat MATRÍCULA del menú principal. Anar a APIMA i omplir el formulari que surt a l’apartat: accés imprés.
  1. També teniu la nostra fitxa d’inscripció a la nostra pàgina web https://apimajmthomas.wordpress.com. Clicau a la pàgina “full d’inscripció” i simplement haureu d’emplenar-la , realitzar l’ingrés corresponent i adjuntar-lo juntament amb la fixa i enviar-lo per correu electrònic o a la bústia del nostre centre.
  1. Deixarem fulls d’inscripció al nostre tauler d’anuncis al hall de l’institut.

Estam a la vostra disposició, Contacta amb nosaltres.

web:               https://apimajmthomas.wordpress.com

mail:               apimajmthomas@gmail.com

Twitter:           @apimajmthomas

Facebook:     https://www.facebook.com/apimajmthomas

LA APIMA SOM TOTS!   APUNTAU-VOS I PARTICIPAU!

Si tens qualque dubte escriu un correu apimajmthomas@gmail.com

 

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s